La Plaça Catalunya ha acollit avui l’spring festival 2023
Publicado el 15 de abril de 2023

Una activitat a on l’anglès ha pres el protagonisme.

Una jornada festiva organitzada pels centres educatius i culturals implicats en el projecte Auxiliars de Conversa del programa Interseccions, a on l’anglès ha pres el protagonisme.

Activitats ben diverses com jocs, cinema, contes, gastronomia, esports, manualitats i espectacles musicals que grans i petites han gaudit.

El festival és un espai on els centres educatius i culturals participants al projecte d’auxiliars de conversa, han compartit amb tota la comunitat el que han estat treballant al llarg del curs , mitjançant diferents activitats lúdiques en les que han convidat a participar a la ciutadania. Aquestes activitats son creades per l’equip d’auxiliars de conversa i dinamitzades per l’alumnat i participants del projecte de cada centre. Enguany han participat tots els centres educatius d’infantil i primària, secundària, instituts de formació professional, Escola de Persones Adultes i EOI. També hi eren els stands dels centres cívics, on durant tot l’any s’organitzen activitats per infants i persones adultes. La biblioteca ha participat amb una carpa on durant el matí hem pogut gaudir d’històries explicades en llengua anglesa per l’equip d’auxiliars.

El disseny i l’organització del festival és el resultat d’un treball conjunt entre totes els centres participants i té lloc a l’entorn d’aprenentatge Auxiliars de conversa.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×