L’alcalde Lluís Mijoler visita alimentària
Publicado el 19 de marzo de 2024

Acompanyat pel regidor de Promoció de la Ciutat i d’Agricultura, Quim Bartolomé, han visitat l’expositor de la Cooperativa agrícola del Prat.

L’agricultura i la cuina de proximitat del Prat gaudeixen d’una presència doble al saló internacional Alimentaria, que se celebra des d’avui i fins dijous a la Fira de Barcelona. L’estand del programa La Sobretaula i el de la Cooperativa Agrícola del Prat, que ja han rebut la visita de l’alcalde Lluís Mijoler.

Durant els tres primers dies de l’Alimentaria, l’expositor de productors del Prat mostrarà les virtuts i possibilitats dels productes frescos del Parc Agrari mitjançant un programa d’activitats amb showcookings impartits per professionals de la restauració que elaboren en directe plats amb Carxofa Prat i degustacions de propostes protagonitzades per l’hortalissa més reconeguda del Baix Llobregat. “El que està fent la Cooperativa Agrícola és posar en valor un producte que, alhora, posa en valor la feina de la pagesia”, ha subratllat l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler Martínez, que ha visitat l’estand en el dia d’inauguració com a mostra de suport al sector.

“En un moment en què estem sentint moltes notícies sobre la sequera i el Parc Agrari, és a la pagesia a qui hem d’escoltar, ja que és qui es preocupa de la terra tots els dies i no en parla des d’un despatx”, ha afirmat Mijoler. La Cooperativa Agrícola del Prat torna a la fira Alimentària com a expositora aquest any després d’haver participat en l’edició de 2022. Ho fa des de la convicció que la presència en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i l’àrea metropolitana durant tot l’any.

La  delegació de l’Ajuntament del Prat ha visitat també l’estand del programa de televisió La Sobretaula, dedicat a la cuina de proximitat, que l’any passat va visitar el municipi per rodar-hi un capítol que es presenta en l’esdeveniment. Entre les activitats que s’hi organitzen, hi ha una taula de debat amb els dos presentadors del programa, la periodista Mari Pau Huguet i el músic Josep Maria Picas, Imma Pérez, directora de Rubricatus i Francisco Mariano, de l’equip del bar del CEM Sagnier, que gestiona l’entitat. En el capítol dedicat al Prat, que es va preestrenar al Cinema Capri ara fa un any, hi van col·laborar la Fundació Rubricatus, la Cooperativa Agrícola Prat i l’Associació de Criadors i Criadores de Pollastre Raça Prat.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×