La primera jornada del campionat de Catalunya d’atletisme de promoció es disputa al Prat
Publicado el 7 de octubre de 2023

La Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de tardor, una competició dividida en quatre jornades diferents on els i les atletes de promoció, de les categories sub 10 a sub 16, tenen la primera presa de contacte després de l’estiu en proves de pista a l’aire lliure.

En aquesta primera jornada, els i les atletes es desplacen a El Prat de Llobregat, a les pistes d’atletisme Moisès Llopart. En aquesta primera parada tindrem fins a 480 inscrits i inscrites i unes 800 participacions per competir al municipi del Baix Llobregat.

Pel que fa als atletes de la categoria sub 8, durant les tres primeres jornades es disputaran dues proves per dia, malgrat que no podran optar a medalles. Pel que fa als sub 10, les proves es disputaran en format de triatló.

Durant aquest dissabte viurem la primera jornada, amb inici a les 9.20 h amb la prova 3.000 sub 16 i finalitzarà a partir de les 14 h amb la prova del martell sub 14 masculí. Els 60 mll sub 8, els 80 mll sub 14, els 600 m sub 12 i la llargada sub 10 seran algunes de les proves destacades que es viuran durant el primer dia.

Entitats com el Pratenc AA, CA Gavà, Barcelona Atletisme, UCA, Avinent Manresa, CA Viladecans o UA Barberà aportaran un bon grapat d’atletes, entre d’altres clubs. La propera setmana es disputarà la segona jornada a Santa Coloma de Gramenet. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×