L’Aeroport del Prat renova les instal·lacions de recepció de l’aparcament VIP
Publicado el 9 de marzo de 2024

El nou espai de recepció compta amb punts de càrrega de vehicles elèctrics

PARKING VIP

L’Aeroport del Prat ha renovat el punt de recepció de l’aparcament VIP amb la construcció d’un nou espai de recollida de vehicles per adequar-ho a la demanda dels passatgers que desitgen un servei personalitzat en l’ús de les instal·lacions.

Els passatgers que contractin el servei d’aparcament VIP seran rebuts a una nova zona que incorpora punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. A més, les noves instal·lacions compten amb una àmplia marquesina que protegeix els seus usuaris tant de la calor de les hores amb major insolació del dia com de la pluja durant els moments de meteorologia adversa.

El nou punt de recepció de l’aparcament VIP s’ha situat a la part nord del vial que recorre la zona de Sortides de la Terminal T1, davant l’accés a la terminal més proper a l’entrada del Fast Lane, el carril que permet un pas prioritari pel control de seguretat. D’aquesta manera es facilita el recorregut dels usuaris per la terminal, escurçant el temps de pas per les instal·lacions una vegada han entregat el seu vehicle al personal de l’aparcament.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×