Torna el festival Sopes del món
Publicado el 22 de febrero de 2024


La 14a edició es realitzarà el 9 de març a la Plaça de la Remodelació del Barri de Sant Cosme d’11h a 16h.

Amb un cartell de reconegut dibuoixant Carles Azagra , s’anuncia la tornada del festival Sopes del món a la nostra ciutat, que arribarà a la Seva catorzena edició. El lema de la mateixa serà «Per Palestina»

Sopes del Món, és un festival gratuït, que té lloc al carrer, perquè vol reivindicar l’espai públic com a espai de construcció cultural comunitària, al Prat ho organitza GATS.

Si tens més de 10 anys i coneixes una deliciosa sopa, i vols que altres persones la gaudeixin, participa al concurs de sopes. Podràs guanyar fantàstics premis, en aquestes categories: La més elaborada, la mes sabrosa, la més innovadora, Premi del públic, la sopa freda més espectacular.

Per participar cuina la teva sopa i porta-la, ja calenta, al lloc de celebració a les 10,30 h del matí, la mantindrem calenta. A les 10.45 h començarà el tast del jurat tècnic i a les 12 h el tast popular.

Per què tothom pugui tastar la vostra sopa porteu una quantitat mínima de 5 litres, cal que porteu un colleró per servir-la.L’organització assumeix el cost dels ingredients, fins a 20 €, amb la presentació del tiquet de compra. Només amb la presentació del tiquet real.

Els deixem un enllaç a on poden obtenir més informació.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×