Un espai polivalent per a esdeveniments d’oci nocturn al Prat, darrer compromís del cicle Parlem de…, de trobades ciutadanes amb l’alcalde
Publicado el 12 de mayo de 2023

Lluís Mijoler ha intercanviat idees per promocionar millor la restauració amb Juan Cruz, del restaurant el Cortijo; Lola Martín, de Lola’s Brunch; i Yuri Rodríguez, del Regust; tots ells membres del Gremi de Restauradors del Prat.

Millorar l’oferta d’oci nocturn al Prat és un repte pendent de la ciutat. La proposta del Prat En Comú Podem és impulsar un espai polivalent, probablement al pavelló del Sagnier, per tal que puguin celebrar-se esdeveniments de forma regular, organitzats per emprenedors de l’hostaleria o de l’oci nocturn i per entitats. Així ho ha explicat l’alcalde Lluís Mijoler, cap de llista d’aquesta formació a les eleccions del proper 28 de maig, a la darrera trobada del cicle Parlem de…, durant el qual el batlle ha conversat sobre la ciutat i els seus reptes amb diversos representants del món de la cultura, l’educació, l’agricultura, el treball, o el jovent del Prat, entre d’altres. En aquesta darrera trobada, a la plaça de Joan Salvat-Papasseit, hi han participat Juan Cruz, del restaurant el Cortijo; Lola Martín, de Lola’s Brunch; i Yuri Rodríguez, del Regust; tots ells membres del Gremi de Restauradors del Prat.
L’alcalde Mijoler ha llençat aquest compromís després d’haver intercanviat idees amb empresaris del món de l’oci i l’hostaleria, que li han traslladat les dificultats d’impulsar espais d’oci nocturn estables a la ciutat atesa la proximitat amb Barcelona. En canvi, a la ciutat han tingut molt d’èxit esdeveniments recents com la festa de cap d’any a la Capsa o d’altres similars, ha reflexionat l’alcalde Mijoler.
Fer que aquest tipus d’esdeveniments puguin tenir lloc de forma regular és l’objectiu de la proposta d’habilitar un espai polivalent a la ciutat que pugui acollir propostes del món de l’oci nocturn i de l’hostaleria, així com d’entitats. Aquest espai podria ser el pavelló del Sagnier, ha assenyalat l’alcalde. D’aquesta forma, a més de millorar l’oferta d’oci nocturn al Prat s’aconseguiria que la gent no marxés tant a Barcelona i es dinamitzaria així la gastronomia local en moments com les nits del cap de setmana.
Aquesta ha estat un compromís que Mijoler ha llençat en la seva conversa amb Cruz, Martín i Rodríguez, en una trobada que ha comptat amb l’assistència d’altres restauradors locals i en la qual aquests han pogut intercanviar amb l’alcalde idees sobre com millorar la promoció de la gastronomia local.
Els cuiners han ressaltat la importància de generar espais de trobada amb agricultors locals per millorar la cooperació entre el món de la pagesia i el de la gastronomia i promoure l’ús del producte de quilòmetre zero als restaurants de la ciutat, i la necessitat d’impulsar la formació professional en hostaleria.
Així mateix, els empresaris del món de la restauració han destacat també la importància de generar espais on es pugui fomentar l’existència de terrasses tot garantint una bona convivència amb el veïnat, i en aquest sentit els restauradors i l’alcalde han coincidit en la importància de dotar aquests espais d’agents cívics per garantir una bona coexistència de totes les activitats.
Darrera trobada del cicle Parlem de…
Aquesta ha estat la darrera trobada del cicle Parlem de…, que s’ha allargat més d’un mes i durant el qual l’alcalde ha conversat en diversos espais de la ciutat, generalment places, amb persones d’àmbits molt diversos de la ciutat, per intercanviar idees i propostes sobre com seguir-la millorant i prendre compromisos en aquest sentit. Una vintena de persones del món de l’educació, la cultura, el jovent, de Sant Cosme, de la cultura popular, l’agricultura, la gastronomia, el benestar animal, l’esport o el treball han participat en aquest cicle. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×