ERC del Prat manté una trobada de treball amb el conseller d’ensenyament
Publicado el 22 de enero de 2023

Trobada de treball de ERC del Prat amb el Conseller Cambray i el Director dels Serveis Territorials d’Educació, l’Albert Grau .

El passat dijous 19 de gener, a les 11,30h, una petita representació d’Esquerra Republicana i del Jovent del Prat de Llobregat van fer una trobada amb el Conseller Cambray i el Director dels Serveis Territorials del Baix Llobregat, el Sr. Albert Grau, al barri de Sant Cosme.  

Aprofitant que el Conseller visitava la nostra ciutat, el portaveu a l’Ajuntament i candidat a l’Alcaldia del Prat, en Jordi Ibern, va traslladar diverses necessitats i inquietuds de l’àmbit educatiu local: nous centres educatius i  ampliar oferta de graus formatius per facilitar que els nostres adolescents i joves puguin cursar els estudis escollits a la nostra ciutat.  

D’aquesta trobada va sortir el compromís d’una propera trobada de feina, per tal de poder aprofundir en aquests temes i d’altres, abans de finals d’aquest mes de gener.  

En Jordi Ibern es mostra convençut que El Prat pot ser millor, tot afirmant que “els puntals per superar les desigualtats existents a la nostra ciutat passen per millorar l’educació, la sanitat i el món laboral.”  (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×