Junts pel Prat presenta la seva candidatura per les municipals
Publicado el 7 de mayo de 2023

Amb l’objectiu de tornar a tenir representació al consistori pratenc divendres al Cèntric Junts pel Prat , acompanyats d’en Josep Rull, va presentar la seva llista electoral.

El passat divendres 5 de maig al vespre, Junts pel Prat va presentar els membres de la seva candidatura a la Sala de Conferències del Cèntric acompanyats de l’ex-Conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull.

L’alcaldable de la formació, Gerard Valverde va ser l’encarregar d’introduir als 35 membres de la candidatura que també es van anar presentant un a un. En paraules de Gerard Valverde aquesta candidatura combina experiència i renovació, inclou a perfils de persones molt diversos pero representativa de la diversitat i la pluralitat de la ciutat i gaudeix d’una preparació sòlida per retornar a l’Ajuntament.

Van intervenir altres membres de la candidatura, entre els que destaquen el número 5 de la llista, i candidat de la JNC, Èric Arenas que va esperonar al públic a treballar per obtenir un magnífic resultat el proper 28 de maig. Per la seva banda, el número 4 de la llista, Pau Colominas, va posar en valor el fet de què la candidatura està formada per gent que ni necessita ni vol fer política per la cadira i pel sou, sinó per la vocació de servei a la ciutat.

L’actriu pratenca, i número 3 de la llista, Àngela Jové va mostrar el seu convenciment que en Gerard Valverde encapçala el millor equip i el millor projecte per fer del Prat una ciutat millor. Finalment Imma Llopis, número 2 de la llista, fou la darrera en intervenir, expressant la necessitat d’obtenir un molt bon resultat per a que el Prat torni a tenir veu a l’Ajuntament,que sigui propositiva i constructiva i que esdevingui una alternativa real a l’actual govern de la ciutat.

El tancament de l’acte el va fer en Josep Rull, que es va mostrar esperançat en els bons resultats que obtindrà la formació el proper 28 de maig gràcies a la gran feina que porten fent aquests darrers anys.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×