Junts pel Prat reclama als comuns i a Mijoler neutralitat institucional en període electoral.
Publicado el 28 de abril de 2023

El divendres 21 d’abril a la tarda a les 20 h Junts pel Prat va inaugurar la seva nova seu situada al Passatge del Rector Martí Piñol en un acte obert a militants i simpatitzants. L’acte que va comptar amb la participació de l’ex-conseller de Territori i ex-president del Port de Barcelona, Damià Calvet qui va donar suport a l’equip local per la tasca que estaven fent i també al seu candidat Gerard Valverde per donar la cara pel projecte a la ciutat.
 
Durant l’acte, el candidat de la formació, Gerard Valverde va avançar la presentació d’una queixa en forma de carta formal als Comuns i a l’alcalde Mijoler reclamant neutralitat institucional per una sèrie d’accions i fets que podrien constituir possibles infraccions de la LOREG després de la convocatòria formal de les eleccions municipals, com la mal anomenada “visita d’obres” del nou Parc de la Barceloneta en període electoral o l’exposició el Prat del Futur al Cèntric. Per això l’alcaldable s’ha adreçat reclamant disculpes públiques per la inauguració i que es retiri l’exposició esmentada.
 
En aquest sentit, l’alcaldable va defensar la necessitat de garantir el joc net i la neutralitat institucional durant el període electoral ja que l’Ajuntament és de tots els ciutadans i no el patrimoni privat de cap organització política, ni de cap alcalde per molt majoria que tingui. Seguint amb aquest argument, Valverde va sostenir que 44 anys davant de l’Ajuntament ha fet que alguns actuïn pensant-se que l’Ajuntament és seu, i no pas de tothom. Per aquest motiu, va fer una crida a canviar l’actual govern de la ciutat per higiene democràtica.

Cal dir que l’esmentada queixa es va enviar el passat dilluns 24 d’abril, i segons afirma la formació, encara estan a l’espera de resposta.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×