La AE Prat presenta el seu projecte esportiu
Publicado el 15 de febrero de 2023

Dilluns es va celebrar la presentació del nou projecte esportiu del club al Teatre Modern.

Imatge: AE Prat.

El Teatre Modern va acollir el dia 13 d’aquest mes la presentació del nou projecte esportiu de la AE Prat.

L’objectiu d’aquesta trobada era explicar a les famílies del club, als jugadors/es, als formadors/es, quin és el present i futur projecte esportiu, de què es tracta i quins seran els seus beneficis en un futur, ajudant i acompanyant als jugadors del club a convertir-se en jugadors universals capaços de controlar la presa de decisions autònomes en el terreny de joc.

Va donar la benvinguda a l’inici de la presentació el director genera de l’entitat, Guillem Río, que va donar pas al  president de l’a AE Prat i vicepresident de la FCF, Luis Quiñero; qui va agrair la participació de les famílies en el dia a dia del club i la seva assistència a la presentació. Seguidament, va pujar a l’escenari el vicepresident Xavier Vilajoana que va realitzar una introducció del que explicarien posteriorment.

Després d’aquestes intervencions, començava la presentació del nou projecte esportiu. Jose Moreno la iniciava verbalitzant el perquè dels canvis de paradigmes i presentant, i donant la paraula, als col·laboradors i guies en la implantació d’aquesta nova metodologia.

Xavier Damunt i Marc Quintana, cofundadors de ForeFront football, explicaven als presents en la presentació, la nova metodologia, el camí a seguir, els sues beneficis i l’objectiu final; que consideren beneficiós per al club i per als jugadors. (AE Prat)

Comentarios

1 Comentario

  1. jose puig mestres

    Alguien aviso a los socios?,

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×