L’Aeroport del Prat amplia la seva oferta comercial amb set nous establiments
Publicado el 20 de febrero de 2024

S’han inaugurat locals de les marques Ray Ban, Vidal & Vidal, Foodies, Travel Hub i Malvón.

L’Aeroport del Prat amplia la seva oferta comercial amb l’obertura de set establiments. Els nous locals, de les marques Ray Ban, Vidal & Vidal, Foodies, Travel Hub i Malvón, incrementaran la varietat de botigues i punts de restauració a la disposició dels passatgers que utilitzen les instal·lacions a totes dues terminals.

La marca menorquina Vidal & Vidal s’estableix per primera vegada a l’Aeroport amb la seva proposta de joieria contemporània que es pot trobar a la zona de l’Sky Centre de la Terminal T1. Ray Ban, amb la seva oferta de populars ulleres, reforça la seva presència a l’Aeroport amb l’obertura d’un nou establiment situat a la zona sud de l’Sky Centre, que se suma al punt de venda del que disposa al mòdul O de la Terminal T2. Malvón obre també el seu segon punt de restauració dedicat a la venda de les seves típiques crestes argentines amb un altre local situat també a la zona d’embarcament B de la Terminal T1.

Foodies consolida la seva aposta per l’Aeroport pratenc amb la incorporació de dos nous locals. D’una banda, la marca obre la seva segona botiga de productes delicatessen a la Terminal T1 amb un establiment situat a la zona central de les Portes B. Així mateix, s’estableix per primera vegada a la Terminal T2 amb un nou espai situat al mòdul S de la zona d’embarcament.

Una altra nova incorporació al catàleg actual de l’Aeroport és la marca Travel Hub, una firma dedicada a la venda de peces d’equipatge i complements de viatge, que s’estrenarà a les instal·lacions barcelonines amb l’obertura simultània de dos establiments a la Terminal T1, estant a la disposició dels passatgers tant a la zona d’embarcament com a la zona pública de La Plaça.

A més d’aquests nous establiments, uns altres set locals s’han renovat i reobert de la mà d’una nova marca. Es tracta dels dos punts de restauració on Pret a Manger servirà plats preparats de menjar fresc i tota classe de productes per a esmorzar, tant a la zona central del Sky Centre de la Terminal T1 com a la zona d’arribades de la Terminal T2B.

WHSmith s’ha fet càrrec de cinc botigues de conveniència, tres situades a la Terminal T1, a les zones d’embarcament A i D, i al hall intermodal, i dos a la zona d’embarcament de la Terminal T2, una al mòdul O i una altra a l’espai de La Rambla que dóna accés a la zona No Schengen. En aquests establiments, els passatgers poden trobar premsa i revistes, les últimes novetats en llibres, snacks salats, articles de regal i productes de primera necessitat.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×