L’equip del pratenc Javier Quilez campió d’Espanya de Rugbi en cadira de rodes.
Publicado el 31 de enero de 2023

El jove esportista local va ser el guanyador de la nit de l’esport 2022, com a millor esportista amb discapacitat.

El pratenc Javier Quílez a la dreta de la imatge

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de rugbi en cadira de rodes al “Palacio Municipal de Deportes Vistalegre” de Còrdova amb victòria per la Selecció Catalana.

A l’equip català jugava l’esportista pratenc Javier Quilez, qui va ser el guanyador de la nit de l’esport 2022, com a millor esportista amb discapacitat.

La selecció catalana va jugar dissabte la Fase de grups guanyant els dos partits disputats, el primer davant València per un contundent 42 a 17 i, el segon davant Aragó, en un partit molt igualat entre les dues seleccions fins al descans (15 a 13 a favor de Catalunya) i que va guanyar finalment Catalunya per 35 a 24, classificant-se d’aquesta manera per la final de diumenge.

La final la van disputar Catalunya contra Andalusia. El partit va començar força igualat entre les dues seleccions (10 a 9 a favor de Catalunya al final del primer quart), al segon quart, Catalunya va anar ampliant les diferències, arribant al descans amb un marcador favorable de 20 a 14. Durant la segona part, els jugadors dirigits per Adrià García, van dominar completament el partit fins arribar al marcador final amb victòria per 46 a 27. El partit per la tercera i quarta posició va finalitzar amb victòria per Aragó davant Madrid per 56 a 42.(Font FCDEF).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×