Gerard Valverde s’oposa a la pèrdua d’espais agrícoles per l’ampliació de la zona ZEPA
Publicado el 25 de abril de 2023

El candidat juntaire es mostra contrari a la proposta d’ampliació de la zona ZEPA , en entendre que suposaria la pèrdua d’espais agraris.

El passat divendres dia 21 d’abril, el diputat de Junts per Catalunya al Parlament, Salvador Vergés, i el candidat a l’alcaldia del Prat de la formació, Gerard Valverde van visitar diversos pagesos del Prat i també varen mantenir una reunió amb representants de la Cooperativa Agrícola de la ciutat.

La trobada va servir per tractar entre d’altres qüestions, la proposta d’ampliació de la zona ZEPA efectuada pel govern de la Generalitat dirigit per ERC, amb el suport dels comuns. Aquesta proposta preocupa a la pagesia local i del Parc Agrari i per això s’hi oposen, tal i com han expressat organitzacions rellevants i representatives del sector com és el cas d’Unió de Pagesos, entre d’altres. Sostenen que la proposta s’ha fet sense diàleg ni consens amb el sector alhora que afirmen que el seu plantejament actual suposaria la pèrdua d’espais agrícoles.

En aquest sentit, en Salvador Vergés, com a membre de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del Parlament que va presentar una esmena que va permetre aturar la proposta actual adduint a la falta evident consens i al risc existent de pèrdua d’espais agraris, va recollir les preocupacions i suggeriments dels pagesos que van visitar. Per la seva banda, en Gerard Valverde va manifestar la seva oposició al projecte actual tot sostenint que els pagesos no son jardiners i que la millor manera de defensar el Parc Agrari i la pagesia és garantir que es puguin guanyar la vida amb la seva activitat.

Des de Junts pel Prat manifesten la seva voluntat de treballar per garantir el futur de l’activitat agrícola a la nostra ciutat i per constituir un veritable Hub Alimentari que faci del Parc Agrari una referència europea en el sector. (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×